KTI-WTI opnieuw winnaar groepsaankoop Provincie Antwerpen

Meer dan 12.000 inschrijvingen en grote korting bij 4egroepsaankoop Provincie Antwerpen

Na voorgaande succesvolle groepsaankopen zonnepanelen, lanceerde de Provincie Antwerpen een 4de  groepsaankoop. Méér dan 12.000 Antwerpenaren schreven zich hiervoor gratis en vrijblijvend in. De Provincie Antwerpen hoopt dankzij het interessant aanbod een groot aantal mensen te overtuigen om zonnepanelen te plaatsen.

Op 9 augustus vond de veiling plaats. Verschillende gekwalificeerde leveranciers hebben hun beste bod uitgebracht. Dankzij het grote aantal deelnemers werd een prijs geboden die onder de gangbare marktprijs ligt.

De winnende leverancier KTI-WTI: “Het is nu meer dan ooit de moeite om deel te nemen aan de groepsaankoop. Als je de rekening maakt, blijkt dat een gemiddeld gezin een zonnepanelensysteem ruim binnen de 10 jaar terugverdient. Met daarna nog minstens 15 jaar gratis groene stroom.“

De 12.000 deelnemers die zich de afgelopen maanden hebben ingeschreven, ontvangen eind augustus een persoonlijk voorstel. Hierin staat een voorstel op maat, berekend op basis van de informatie die ze bij hun inschrijving doorgaven. Ook de garanties staan er uitgebreid in beschreven. In september zijn er infoavonden waar u kennis kan maken met ons als leverancier, de materialen en de werkwijze. Ook zullen de algemene en individuele vragen behandeld worden op de infoavond, kortom een echte aanbeveling. Wie nog vragen heeft, kan altijd terecht bij de Provincie Antwerpen, Ichoosr en KTI-WTI. Deelnemers hebben tot en met 2 oktober de tijd om te beslissen of ze hun persoonlijk voorstel accepteren.

Meer info : www.samengaanwegroener.be