Kti-Wti opnieuw winnaar Groepsaankoop Oost-Vlaanderen

Kti-Wti opnieuw winnaar Groepsaankoop Oost-Vlaanderen

Groepsaankoop Zonnepanelen van Provincie Oost-Vlaanderen levert gemiddeld 35,9% korting op.

Voor de vierde keer op rij organiseert de Provincie Oost-Vlaanderen een groepsaankoop zonnepanelen in samenwerking met projectleider iChoosr. Sinds 1 april schreven meer dan 5 000 Oost-Vlamingen zich in, met oog op een kwalitatieve zonnepaneleninstallatie aan een scherpe prijs. Daardoor was het mogelijk om tijdens de veiling op 8 mei een korting van gemiddeld 35,9% te bekomen.

Tijdens de veiling brachten de deelnemende leveranciers, die vooraf een uitvoerig kwalificatieproces doorliepen, hun beste bod uit voor een zonnepaneleninstallatie waarbij de plaatsing, aansluiting op het net en elektrische keuring inbegrepen zijn. Uit deze veiling kwamen de twee winnende leveranciers Gutami Solar Projects en KTI-WTI als beste uit de groep. Afhankelijk van hun woonplaats, zal iedere deelnemer een van de winnende leveranciers toegewezen krijgen. Beide leveranciers streven naar maximale samenwerking met lokale installateurs uit Oost-Vlaanderen.Dankzij het grote aantal deelnemers bracht de veiling een gemiddelde korting van 35,9% op t.o.v. de huidige marktprijs voor zonnepanelen. Een standaard zonnepanelensysteem van 4 kWp (oftewel 15 zonnepanelen), kost 3 539 EUR (inclusief 6% btw): een verschil van meer dan 1 971 EUR t.o.v het gemiddelde marktaanbod. Afhankelijk van onder andere de ligging en grootte van de installatie, verdienen deelnemers de investering terug in gemiddeld 6 jaar en besparen ze gemiddeld 637 EUR op hun energierekening in het eerste jaar. De Provincie Oost-Vlaanderen hoopt met deze korting een groot aantal mensen te overtuigen om zonnepanelen te laten plaatsen.Alle ingeschreven deelnemers ontvangen vanaf 28 mei een persoonlijk voorstel, wat gebaseerd is op de gegevens die ze bij hun inschrijving doorgaven. Dat voorstel bevat alle nodige informatie over het aangeboden zonnepanelensysteem, de garanties en service waar de deelnemer op kan rekenen, alsook de geschatte jaarlijkse besparing en terugverdientijd van de investering. Deelnemers krijgen tot 5 juli de tijd om een beslissing te maken over hun persoonlijk voorstel. Ook Oost-Vlamingen die zich nog niet inschreven voor de groepsaankoop, kunnen nog tot 5 juli inschrijven.
Daarna kunt u nog steeds profiteren van onze uiterst voordelige tarieven door ons vrijblijvend te contacteren via ons offerte-aanvraag-formulier.