Kti-Wti wint voor de vijfde keer op rij groepsaankoop van Provincie Antwerpen

Na ook de vier andere groepsaankopen van zonnepanelen van de provincie Antwerpen gewonnen te hebben, komt Kti-Wti opnieuw als één van de winnaars uit de bus voor deze groepsaankoop. Samen met de andere groepsaankopen die georganiseerd werden in Limburg en Oost-Vlaanderen brengt dat de teller op 30 groepsaankopen. Kti-Wti is dus niet meer aan haar proefstuk toe. Met meer dan 28 jaar ervaring in de plaasting van energiebesparende installaties is Kti-Wti een geschikte kandidaat zo oordeelde ook de organisatoren.

Ondertussen schreven al meer dan 12 000 Antwerpenaren zich in voor de groepsaankoop zonnepanelen van de Provincie Antwerpen. Hiermee worden de hoge verwachtingen ruimschoots ingelost. De Provincie Antwerpen en haar partner iChoosr hopen met het interessante aanbod een groot aantal mensen te overtuigen om een zonnepanelensysteem te installeren.

Op 8 augustus 2018 vond de veiling plaats. Verschillende gekwalificeerde leveranciers hebben hun beste bod uitgebracht. Dankzij het grote aantal deelnemers aan de groepsaankoop werd een prijs geboden van vijftien blauwe zonnepanelen voor 4.468 euro, inclusief 6% btw voor oudere woningen.
De 12 000 deelnemers die zich de afgelopen maanden hebben ingeschreven voor de groepsaankoop, ontvangen begin september een persoonlijk voorstel. Hierin staat een aanbod op maat, berekend op basis van de informatie die ze bij hun inschrijving doorgaven. Ook de garanties staan er uitgebreid in beschreven. Deelnemers hebben tot en met 5 oktober de tijd om te beslissen of ze hun persoonlijk voorstel accepteren.

Meer info op www.samengaanwegroener.be

Vragen i.v.m. de groepsaankoop kunnen gesteld worden via groepsaankoop@kti-wti.be of telefonisch op het algemeen nummer 03 384 32 97.