Promotie laadstation

Haal meer uit uw zonnepanelen

Een slim, compact en betaalbaar laadstation voor thuis

De Alfen Eve Single S-line is speciaal ontworpen voor thuisgebruik en biedt de voordelen van slim laden tegen een betaalbare prijs. Dit 3,7kW – 7,4kW laadstation is uitgevoerd in een compacte polycarbonaat behuizing en daardoor lichtgewicht en duurzaam. Het laadstation kan zowel aan de muur als op een montagepaal gemonteerd worden. Wanneer voorzien van een vaste kabel wordt de Eve Single S-line geleverd met een geïntegreerde stekkerhouder.

Het laadstation is ontworpen voor de thuisomgeving en biedt daarom Plug & Charge laden met LED statusindicaties om de laadstatus weer te geven. Onder bepaalde voorwaarden kunnen gebruikers hun laadgegevens via ieder internet-verbonden apparaat inzien.

1 Alfen Eve Single S-line Laadstation, nu verkrijgbaar met uitzonderlijke korting.

Inhoud van dit promotiepakket:

  • 1 EVE SINGLE S-LINE 1PH RFID 32A
  • Opstellen schema’s
  • 2 jaar garantie
  • Internetverbinding
  • Plaatsing inbegrepen

Maak een afspraak met één van onze adviseurs.
Dit is nog steeds zonder enige aankoopverplichting!

*Deze prijsberekening houdt rekening met de huidige premies toegekend door de Vlaamse Overheid. Kti-wti kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor wijzigingen van de geldende voorwaarden en/of het beschikbaar budget van deze premies.

Belastingaftrek op laadpalen

Het aantal laadpalen en wallboxes moet de komende jaren dus fors de hoogte in. Bij bedrijven én werknemers thuis. Ook hier voorziet de overheid in fiscale steunmaatregelen, voor de versnelde uitrol van een performant netwerk met laadstations en laadpalen bij bedrijven én particulieren:

Fiscaal voordeel laadpaal voor bedrijven: nog tot december 2023 kunnen bedrijven een aanzienlijk belastingvoordeel halen uit hun investering in een laadpaal. Ze kunnen nu nog rekenen op maar liefst 200% belastingaftrek. Van 1 januari 2024 tot 31 augustus 2024 daalt het belastingvoordeel tot 150%.

Fiscaal voordeel laadpaal voor particulieren: in 2023 kan je rekenen op een belastingvermindering van 30%. Met een maximum van 1.500 € per laadpaal. In 2024 wordt dit gehalveerd naar 15%. (Voorwaarden: de laadpaal heeft een slimme sturing en wordt bevoorraad met groene stroom.)