Met KTI-WTI kiest u voor kwaliteit en ervaring

Als installatiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring kan u bij KTI-WTI terecht voor goede, energiezuinige installaties waarbij de zorg voor het milieu een belangrijke plaats inneemt. Wij zorgen voor volledig geïntegreerde installaties voor zowel particulieren, kmo’s, openbare diensten, als grotere bedrijven.

Wij zorgen voor installaties op maat van de klant! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de plaatsing van zonnepanelen, zonnetechnische installaties, sun carports, zonneboilers, regenwaterrecuperatie, verwarmingstechnieken, warmtepompen, ventilatie (ook met warmteterugwinning), infiltratie, grijswaterrecuperatie, elektrotechniek, sanitaire installaties, koeltechniek, airconditioning en klimaattechniek.

Onze doorgedreven kennis van het assortiment stelt ons in staat om u te adviseren bij iedere specifieke eis. Op die manier garanderen wij u het beste rendement op uw investering.

Kortom, KTI-WTI staat u bij iedere investering bij met een gepast perspectief. Wij bieden kwaliteit en service, ook na de installatie.

Door onze jarenlange ervaring en vele referenties kunnen wij ons dan ook terecht specialisten op het vlak van energiebesparing noemen. Onze talloze tevreden klanten kunnen dit met plezier beamen. Wijhouden continu de vinger aan de pols van de laatste ontwikkelingen op de markt.

Wij streven steeds naar een optimale prijs/kwaliteit verhouding met een maximale klanttevredenheid! 

Dit wordt dagelijks waargemaakt door het KTI-WTI team!