Groepsaankoop Zonnepanelen Limburg kiest ook voor Kti-Wti

Groepsaankoop Zonnepanelen “Limburg kiest Zonne-energie haalt 29,5% korting!

Meer dan 5.300 Limburgers schreven zich in voor de eerste groepsaankoop zonnepanelen georganiseerd door iChoosr en Het Belang van Limburg en in samenwerking met de Provincie. We kunnen zo van een groot succes spreken!

Op 15 februari 2017 werd een veiling gehouden waarbij gekwalificeerde leveranciers hun beste bod uitbrachten. Er werd een record korting behaald. Zo liggen de prijzen 29,5% onder de gangbare marktprijzen. De prijs binnen de groepsaankoop voor een standaard systeem van iets meer dan 4 kWp (15 panelen) ligt meer dan € 1.700 onder de gangbare marktprijs. Dit interessante aanbod zal een groot aantal mensen kunnen overtuigen om zonnepanelen te plaatsen.

Frédéric Dumalin van iChoosr reageert opgetogen: “De cijfers van de laatste jaren wijzen uit dat het aantal investeringen in zonne-energie in Limburg terugvalt. We zijn ervan overtuigd dat we met deze grote hoeveelheid geïnteresseerden het tij opnieuw kunnen keren.”

De winnende leveranciers zijn KTI-WTI uit Zandhoven en IZEN uit Lille. Zij hebben reeds ervaring met eerdere groepsaankopen en kennen de meerwaarde ervan. Ze kijken er enorm naar uit om dit project tot een goed einde te brengen.

Alle deelnemers ontvangen binnenkort hun persoonlijk voorstel. Hierin vinden ze een aanbod op maat dat is berekend op basis van de informatie die bij inschrijving werd ingevuld. De verschillende garanties die binnen de groepsaankoop worden aangeboden, staan hier eveneens beschreven. Alle deelnemers hebben tot en met 31 maart de tijd om te beslissen of ze hun persoonlijk voorstel aanvaarden. Er worden verschillende informatieavonden georganiseerd waartoe alle deelnemers zullen uitgenodigd worden. Hier krijgen zij uitleg en kunnen zij vragen stellen aan de organisatoren en de leveranciers.

Om nog meer Limburgers van dit aanbod te laten genieten, is het momenteel nog steeds mogelijk om in te schrijven via www.limburgkiest.be.